lördag 14 mars 2009

Helg i Skrika

Var längesen jag åt så god mat som jag gjorde igår hos mor och far. Entreqoute (stavas det så?), hasselbackspotatis, rödvinssås och en sallad med oliver och fetaost i, och rött vin till det. Ojojoj vad gott det var! Vi sov över men mor och far har ingen dubbelmadrass och sova isär kunde vi ju inte göra så vi låg och trängdes i en 90-säng. Jag älskar att ligga nära men så nära är på gränsen. Men Nicke sov gott i allafall! På morgon "råkade" jag släppa in Walle och operation "väckaNicklas" tog sin början. En sån väckarklocka skulle man ha!

Vi fick en god frukost och sedan var det promenad som gällde. Walle fick springa en stund lös och det är riktig frihet för mej, att se hunden springa som den vill. (Eller nja, som vi vill iaf) När vi kom tillbaka skulle vi rasta hästarna. Eftersom det fortfarande är för kallt att gå ute för det lilla fölet, som är en vecka gammal idag, så tar dom ut hästarna ett par gånger om dagen så dom får springa av sej i paddocken. Riktigt roligt att se den lilla som blivit så snabb!!


När man leder fölet (som ännu inte fått nåt namn) räcker det inte bara att "leda den" man måste hålla en arm runt rumpan också för att få honom att gå framåt. Jepp, det är min pappa i bakgrunden som håller Kimberly (och även lyckas trassla in grimskaftet runt hennes fot) Tycker ni inte att fars outfit är den snyggaste...? Vem bryr sej på landet?!



Walle tycker det är jättespännande med en liten ny hingst. Kimberly är inte lika nöjd med att ha Walle runt benen och hon blir riktigt sur... Men annars går det jättebra! Hon är en jätteduktig mamma och att vi håller på med fölet bryr hon sej inte alls om. Fölet är inte heller särskilt skyggt utan har vant sej vid den dagliga kontakten med människor.



SÖTNOS!!

Inga kommentarer: