måndag 9 juni 2008

Brottas aldrig med ett TOY!

Vart hundvakt precis hela dagen. Och fäst mej fruktansvärt mycke vid den lilla "ullmössan" som Nicke kallar han. Lille valpen... vill ha, vill ha, vill ha!! Fast inser att det inte är möjligt att skaffa en egen doggy. Lägenhet och de. Fast idag började faktiskt Nicke att drömma med. Det är alltid jag som vill ha saker och han som lever i verkligheten och kan förklara för mej att det inte är praktiskt möjligt. Idag var det precis tvärtom. Nicke ville köpa hund. På riktigt. Tror jag. Han lät väldigt allvarlig iallafall. Men där sätter jag stopp=) I allafall just nu...Vi kommer i vilket fall inte kunna komma överens om vilken ras vi ska ha.

Helt underbart med fotbollsEM. Så mycket sommar som det bara kan va. Och imårn smäller det! Go gula, go go blåa! Funderar på att dricka öl bara för att man ska det. Tycker egentligen att det är riktigt äckligt. Kanske går lös på lite vin i stället.

Har vart och lämnat in gitarren för att fixa strängarna. Den är klar imårn. Så då ska min pojkvän på rekordtid lära sej att spela gitarr. Vi ska börja med "Balladen om den kaxiga lilla myran". Den innehåller tre ackord. Det kan inte vara en omöjlighet för honom att lära sej. Eller?!!

Inga kommentarer: